Åpent Atelier

Jeg har en del orginaler og trykk til salgs, ferdig rammet inn med refleksfritt glass. Du er hjertelig velkommen innom for å se om det er noe du liker. Lurer du på om ett bilde passer inn hjemme hos deg, kan du låne det med deg hjem før du bestemmer deg. Jeg mener vi bare skal ha det vi virkelig elsker.

Er du på jakt etter større malerier på lerret, så har jeg flere malerier i prosess som du kan komme og se på. Ellers maler jeg for tiden mest på bestilling.

Send meg en melding så avtaler vi tid. Ytterdøra er som regel låst.

Grini Mølle, Grinidammen 10, 1359 Eiksmarka, rett ved Røa i Oslo. Inngang 3 dør.

 

Hvordan komme seg til Grini Mølle..?

T-bane 2 til Ekraveien. Vanlig Oslo-billett. Hvis du kommer fra Oslo Sentrum, gå under T-banen og ta til høyre i veikrysset. Følg veien og hold deg til venstre/ gå over bro og følg veien rundt dammen.

Du kan også kjøre til Røa og deretter ned Griniveien. I rundkjøringen tar du av til venstre, mot Eiksmarka/Øvrevoll, og deretter første vei til venstre inn til Grini Mølle og følg veien rett frem. Parkeringsplasser utenfor.

Velkommen!