Om meg

Jeg jobber som kunstner i eget firma og har min base i den gamle delen på Grini Mølle, rett utenfor Røa i Oslo.

Jeg startet mitt eget firma fordi jeg ønsket å male TIL andre, og til skoler og sykehus spesielt.

Jeg er opptatt av å sette sammen deler til helhet og løfte frem det essensielle.

For tiden maler jeg på bestilling, har en utstilling på Rikshospitalet samt utvikler ett prosjekt til skolen, som du kan lese om her: skoleprosjektet 

I mange år har jeg jobbet etter to spørsmål: Hva ønsker vi å fortelle? Hvordan kan vi fortelle dette best mulig -visuelt?

Jeg begynte som fotograf og journalist i lokalavisa som attenåring og flyttet som 30 åring til Göteborg for å bygge opp en helt ny tv-serie fra scratch på SVT Väst Göteborg som billedprodusent, en lederstilling jeg allerede hadde hatt i seks år. Jeg visualiserte manuset og skapte de stemninger og atmosfærer som regissøren ønsket å formidle.

I 2008 gikk jeg inn i veggen. Da oppdaget jeg at det var så få plasser i det offentlige rom som gav meg energi når jeg trengte det som mest. Bybildet var det samme, men behovet var blitt annerledes! Dette ble starten på en ny utdannelse og interesse for meg, både for omgivelser og miljø, men også for alt det Mennesket er og rommer. Jeg er opptatt av viktigheten av å uttrykke det som naturlig gir oss energi.

Nå ønsker jeg å stille to nye spørsmål:

Hva forteller vi oss selv og andre? Tar vi utgangspunkt i det som er essensielt..?

 

—-

På fritiden trener jeg en del zhineng qigong, under ledelse av Su Dongyue. For meg er kunsten og qigongen to sider av samme sak; en inngang til visdom og en større forståelse av livet.