Lyst å være med å gi barn en god opplevelse?

Alt jeg gjør springer utifra ett ønske om at alle mennesker skal komme til sitt sanneste uttrykk! Det er da gleden blir størst! Det er da vi når lengre enn det vi selv hadde trodd  -og vi har det mye morsommere på veien- når vi tar ut hele vårt eget potensiale -og de rundt oss gjør det samme.

Min drøm er å lansere ett produkt som kan være en del av skolestarten høsten 2020. Som kan være med å gi en konkret opplevelse innenifra i våre barn om at Du er viktig -akkurat som Du er!

Jeg ønsker å skape dette produktet for å inspirere flere til å bruke alle sidene av seg selv og øke respekten for seg selv og andres unikhet. Det er designet for å skape tilhørighet og fellesskap og kan samle barn og voksne og brukes i ulike anledninger og settinger.

Har DU lyst å være med å realisere en del av dette fra starten av..?

Hvis du vil, kan du støtte prosjektet med 650 og du får:

  • ett vakkert kort med konvolutt og en overraskelse i posten med det samme du blir med, og som du kan dele med andre. I tillegg vil du få ett takkeark som viser at du er med på prosjektet
  • en ting som vil påminne deg om at DU var en viktig del av dette prosjektet. Du er viktig som den du er og noe kommer til å mangle om ikke du også bruker alle sidene av deg selv
  • inspirasjon til å bruke flere/alle sidene av deg selv
  • invitasjon til lansering og premiere av første del og sluttproduktet der DU er hedersgjest og vil være en av dem som ser det først

Du kan velge ditt kort her:

Din kontakt info lagres og brukes for at du skal få det du skal ha, overraskelse, kvittering/bekreftelse, informasjon/oppdatering og invitasjon -og brukes kun til dette formål. Det blir også lagret som vedlegg i regnskapet til prosjektet.

Ps:

Er du en rektor som synes dette virker interessant? Jeg vil gjerne komme i kontakt med deg.

Er du en bedrift/ organisasjon/annet som synes dette virker interessant for egen del? Jeg vil gjerne høre fra deg.

Er du en person/bedrift/organisasjon/annet som synes dette prosjektet virker interessant og har lyst å støtte med et større beløp, så blir jeg også veldig glad om du vil kontakte meg.

Jeg kan kontaktes her eller via hilde (at) hildec.com

Takk for din støtte!

 

 

Takk for at du vil være med på prosjektet!